Deprecated: strip_tags(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in D:\www\bastionbredevoort.eu\www\index.php on line 957
 Vrij vragen en ziek melden | 't Bastion

 

Vrij vragen en ziek melden

Bij ziekmelding kunt u gebruik maken van het telefoonnummer 0543-451529 of een bericht via parro sturen naar de desbetreffende leerkracht. 

Maakt u daarbij uitsluitend gebruik van ons school telefoonnummer en niet middels WhatsApp of SMS naar de betreffende leerkracht.

 

Verzuim voor (tand)artsbezoek e.d. dient te worden gemeld middels een briefje/mailtje/parro bericht bij de groepsleerkracht.

 

Het is ter beoordeling van de directie van de school of en wanneer er verlof wordt verleend. Met klem wordt u verzocht om contact op te nemen wanneer er een wens leeft op het gebied van ‘verzuim’. ‘Ziek- en tandartsmeldingen’ ten dienste van bijvoorbeeld een weekendje weg worden niet gewaardeerd en geaccepteerd! Bij een vermoeden van dergelijke verzuimgronden zal door de directie contact worden opgenomen met het thuisfront en, afhankelijk van de bevindingen, met de leerplichtambtenaar. Verzuim waarvan bij voorbaat honorering vast staat, is het verzuim i.v.m. seizoensgebonden werk van één of beide ouders. Wanneer dit het geval is, mag tijdens het schooljaar éénmaal vrij worden gevraagd voor een familievakantie buiten de schoolvakanties. Dit verzuim dient ruimschoots van te voren te worden aangevraagd bij de directie van de school.

 

Voor vragen en/of opmerkingen n.a.v. vrij vragen en ziekmelden kunt u ten allen tijde contact opnemen met Astrid Kempink.