Wat is de ouderraad?

Samen met de leerkrachten wil de ouderraad van ’t Bastion het voor de kinderen op school extra plezierig maken door allerlei activiteiten te organiseren of te ondersteunen. Om die te kunnen betalen, vraagt de ouderraad van de ouders een vrijwillige bijdrage. Daarnaast verkrijgt de ouderraad inkomsten uit subsidie oud papier (Rova), Jantje Beton collecte en rente-inkomsten spaarrekening. In een jaarverslag wordt verantwoording afgelegd over de besteedde ouderbijdragen en de daaraan gerelateerde activiteiten. In de ouderraad hebben zowel ouders als personeelsleden zitting. 

Welke activiteiten worden georganiseerd of ondersteund?

Enkele activiteiten die door de ouderraad worden georganiseerd of ondersteund zijn:

  • Sinterklaasviering (cadeautjes voor kinderen uit de onderbouw en surprisegeld voor de kinderen uit de bovenbouw)
  • De Kerstviering
  • Schoolreisjes groep 1 t/m 8
  • Kosten vervoer kleuters tijdens Volksfeest
  • Bijdrage typecursus leerlingen groep 7
  • Bijdrage schoolkalender
  • Bijdrage aanpassing schoolplein (door ouderraad totaal gezegde bijdrage hieraan is € 25.000,-)

Wat is de vrijwillige ouderbijdrage?
De vrijwillige bijdrage bedraagt € 32,50 voor het oudste kind van het gezin en € 25,- voor het 2e en volgende kind binnen het gezin. Ouders van kinderen die in een schooljaar voor 1 januari starten, betalen het volledige bedrag. Ouders van kinderen die na 1 januari van het schooljaar starten, betalen de 1e keer (handmatig) € 15,-. De jaarlijkse automatische incasso vindt ieder jaar in oktober plaats, net na de start van het nieuwe schooljaar.

Wie zitten er in het bestuur van de ouderraad?  

Rick van der Pennen  voorzitter   na Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Esther Hijink  secretaris 06-55557555 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ellen van Koersveld  penningmeester  0543-785055 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Nancy Prins  lid 0543-451882 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dominique Veenhuis  lid na Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marijke van der Plaats  ondersteunend lid  0543-451388 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gerdien Vermie  lid namens het team  0543-472453 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Heeft u vragen of opmerkingen voor de ouderraad?   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter